Vaarseizoen 2022

Een nieuw jaar is begonnen, een jaar met nieuwe mogelijkheden. Het coronavirus heeft ons afgelopen jaar enigszins beperkt in de mogelijkheden maar heeft ons er niet van weerhouden om nu weer een heerlijk vaarseizoen te organiseren. Ook voor het komend jaar hebben we volop nieuwe plannen.

In mei gaan we naar Dordt in Stoom. Het evenement in Dordrecht is telkens weer een succesvolle bestemming, met natuurlijk de vlootschouw op vrijdagavond.

Grote publieksevenementen zijn op dit moment nog onzeker. Hafengeburtstag 2022 is vooralsnog uitgesteld. De organisatie kijkt naar de nazomer van dit jaar om het evenement toch te kunnen laten doorgaan. Ook voor de Elbe een uniek en belangrijk evenement, dat we al sinds 2014 bezoeken.

De start van ons seizoen is mede afhankelijk van het moment waarop we de werkzaamheden aan de voormast kunnen afronden. Dat gaat nu voorspoedig. We rekenen erop aan het eind van deze maand klaar te zijn met de voormast. Dat betekent dat we in april weer kunnen gaan varen. De enorme verhogingen in de brandstofkosten en inkoopprijzen raken ook de Elbe. We hebben daarom onze tarieven enigszins aangepast.

Zodra onze planning definitief is verschijnen de vaartochten op de website onder VAARTOCHTEN.

Let op: Donateurs ontvangen als eerste bericht en zijn als eerste in de gelegenheid om te boeken.